Wat is een permanente make up behandeling?

Permanente Make-Up of PMU is het inbrengen van pigmenten in de lederhuid. Dit gebeurt met een pen waarin een naald/hygiënemodule wordt geplaatst. Permanente Make-Up lijkt qua techniek op tatoeage, maar het doel is iets anders. 

Tijdens mijn behandelingen werk ik volgens de richtlijnen van het GGD.

Powder Brows

Dit is de NIEUWSTE trend op het gebied van PMU voor wenkbrauwen. Bij Powder Brows wordt de aanzet van de wenkbrauwen lichter ingeschaduwd met naar de punten toe donkerder waardoor het een mooie overloop heeft maar ook heel zacht en natuurlijk oogt. Daardoor lijkt het alsof je wenkbrauwen gepoederd zijn. Deze techniek blijft gemiddeld 1,5 jaar mooi en zal daarna een opfrisbehandeling nodig hebben. Check mijn insta of facebook voor resultaatfoto’s

Permanente Make-Up Ogen / Eyeliner

Eyeliner is het aanbrengen van een lijntje om de ogen, dat kan zowel boven als onder het oog.  

 

Wat kan ik van een behandeling verwachten?

Voor een eventuele behandeling vindt er altijd eerst een intake gesprek plaats. Eerst bespreken wij jouw medische gegevens door en vervolgens maken wij samen de ideale behandeling keuze. Nadat de perfecte keuze is gemaakt leg ik alles uit en vertel ik wat je kunt gaan verwachten. Daarnaast geef ik je advies met betrekking tot thuisproducten. 

Na de behandeling kan de huid rondom wat rood en licht gezwollen zijn. Dat is een normale reactie en zal snel minder worden. De behandelde huid mag 72 uur niet nat worden. Het duurt ongeveer 14 dagen tot de huid volledig is hersteld.

Wat zijn de voordelen:

  • Bespaart veel tijd
  • Zorgeloos sporten
  • Jongere look
  • Blijft jaren zitten